הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

אין מזל: מכת הפציעות של הפועל ק"ש

לא פחות משישה שחקנים ייעדרו נגד מכבי פ"ת. שאהין צפוי לפתוח כמגן שמאלי

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   07.03.25 - 05:49
Getting your Trinity Audio player ready...
אחרי שפספסו את ההזדמנות להעפיל לפלייאוף העליון, בהפועל קריית שמונה מכוונים למטרה הבאה: הישרדות בליגת העל, אחרי עונה בתנאים קשים במיוחד. מחרתיים (ראשון, 19:30) מצפה להם משחק בית בנתניה נגד היריבה לפלייאוף התחתון, מכבי פתח תקווה.

בקריית שמונה משוכנעים ש-36 נקודות יספיקו להם כדי לשרוד העונה בליגת העל, וינסו בראשון להתקרב ליעד עוד קצת. בעיה שתקשה עליה במיוחד היא הסגל הקצר שיעמוד לרשותו של המאמן שי ברדה.

לצד שי בן דוד ואריאל שרצקי שסיימו את העונה, הצטרפו לאחרונה גם סאקו בנגורה (שישוב בעוד חודש), ג'ארדל סילבה שרק שלשום שב לאימונים ודודי טוויטו שייעדר בגלל כרטיסים צהובים. ואם זה לא מספיק, אז גם המגן נועם כהן נטש את האימון האחרון בשל כאב בשריר הירך האחורי.

איך ברדה יתמודד עם הסגל החסר? אביחי וודג'ה ואופיר בנבנישתי, שניים שלא זכו העונה ליותר מדי דקות, נאבקים על המקום בקישור. בילאל שאהין צפוי לפתוח כמגן שמאלי, ובחלק הקדמי קיימת התלבטות בין כריסטיאן בלה ליאיר מרדכי.