הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מדוע אלפי אוהדי בית"ר נתקעו ללא כרטיס?

רק 27 אלף יגיעו מול ב"ש, 5,000 מושבים יישארו ריקים. ההסבר המוזר כאן

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   10.03.25 - 08:14
Getting your Trinity Audio player ready...
בית"ר ירושלים תארח הערב (שני) את הפועל באר שבע למשחק רותח במיוחד, אבל אלפי אוהדים לא יוכלו להגיע בשל סיבה מוזרה. המשטרה החליטה כי 4,600 כיסאות במצטבר ישמשו כחציצה, כמות חסרת תקדים, מה שמוביל לזעם בקרב אוהדי הקבוצה מהבירה.

מדובר למעשה במספר חציצות. ישנה חציצת מושבים בין היציע הדרומי למזרחי, ששניהם כוללים את אוהדי בית"ר, במטרה שלא יעברו מיציע ליציע. מלבד זאת, ישנה גם חציצה בין היציע לצפוני, המאכלס את אוהדי ב"ש, למערבי וגם בין הצפוני למזרחי. "זה לא קורה בשום מגרש בארץ, המשטרה מנהלת את טדי", אמרו אוהדים מתוסכלים.

אצטדיון טדי מכיל כ-32 אלף מושבים וכל הכרטיסים למשחק נמכרו. מדובר ב-24 אלף אוהדי בית"ר ירושלים שיתמכו בקבוצה, ששואפת לקפוץ למקום השלישי, לצד שלושת אלפים אוהדי הפועל ב"ש, שיגיעו לצפות בקבוצתם, שתנסה לשמור על הפער ממכבי תל אביב.

* תגובת המשטרה תובא לכשתתקבל