הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

יאיר הורן: "הפועל ב"ש נתנה לי כוח בשבי"

מרגש: שורד השבי זכה לטקס מדהים בטרנר לפני המשחק מול נתניה

תומר לוי
תומר לוי   15.03.25 - 14:49
Getting your Trinity Audio player ready...

חודש בדיוק עבר מאז שיאיר הורן שוחרר משבי חמאס והיום (שבת) הוא זכה לרגע לו חיכה זמן רב. הפועל באר שבע ערכה לפני המשחק היום מול מכבי נתניה טקס מרגש מאוד עבור אוהד הקבוצה ששב מהשבי.

גם לפני המשחק התראיין הורן והתייחס למשחק ולחטופים: "זה באמת מרגש מאוד. מן הסתם לעבור מעל עם המסוק לא היה מתוכנן, אבל כל אחד בנפרד, גם אחי עמוס, ביקש את זה. אף אחד לא ידע שהשני ביקש, אבל זה היה הדבר הברור שצריך לעשות. כשחוזרים מהשבי אחרי כל כך הרבה זמן אין שאלה שעוברים מעל טוטו טרנר". 

"הספקתי לראות כמה משחקים של הקבוצה", סיכם הורן, "אנחנו נראים בסדר ואני מקווה שנמשיך ככה ושיהיה טוב. אם ננצח? מקווה שכן, שנעשה את המקסימום, כמו שאר הדברים. שנחזיר את כל החטופים במהרה, איך שב"ש נתנה לי כוח כל הזמן כשהייתי בשבי, עכשיו צריך לאחד כוחות ולהמשיך הלאה, להחזיר את כל החטופים".

כזכור, יאיר הורן הוא אחד משלושת החטופים ששוחררו משבי חמאס באמצע החודש שעבר, יחד עם סשה טרופנוב ושגיא דקל-חן. בדרכו לבית החולים ביקש הורן מהמסוק לעבור מעל אצטדיון טרנר וכעת, חודש לאחר מכן, הוא גם ייכנס בשעריו ויעלה על כר הדשא.

הורן הוא אוהד מושבע של מוליכת הטבלה, והיא גם העניקה לו מנוי לכל החיים למשחקיה. במהלך תקופתו בשבי, הפועל ב"ש ליוותה את המשפחה. בהמשך, בבית החולים המתינו לו בגדים חדשים של הקבוצה, כריות ובובה של הקמע והמועדון החליט להעניק לו וגם לאחיו מנוי לכל החיים בתקווה שיחזור מהשבי בהקדם האפשרי.