הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

כך אצילי תכנן להתנצל לפני המשחק בחיפה

שכטר סיפר ב"עולים לרגל" על מאחורי הקלעים של השבוע שעבר על כוכב בית"ר

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   17.03.25 - 14:15
Getting your Trinity Audio player ready...

עומר אצילי חווה את אחד מהמשחקים הכי אמוציונאליים בקריירה שלו. אחרי שזכה בשלוש אליפויות עם הירוקים הוא חזר לראשונה לאצטדיון סמי עופר, אבל מה הוא באמת הרגיש? איתי שכטר סיפר על השבוע שעבר על חברו לשעבר לחדר ההלבשה בפודקאסט "עולים לרגל".

"אצילי רצה לפני המשחק להתנצל לפני האוהדים, ובסוף הוא העביר את המסר אחרי השער", שכטר סיפר, "הוא רצה לפני שהוא יורד מהחימום לבקש סליחה בפני האצטדיון. התכנון הזה היה בשביל ההרגשה שלו להתנצל בפני הקהל ממקום אמיתי וכן. הוא הבין שההתנהלות הייתה לא טובה ומצר על זה". 

"הוא יודע כמה יענקל'ה שחר היה שם בשבילו וכמה הקהל היה שם למענו", שכטר אמר, "הוא הגיע לסמי עופר כדי להתנצל, הוא יודע שהרמת היד לא מספיקה - אבל הוא עשה את שלו. זה ממקום אמיתי בלב שלו, מעומקי נשמתו. אני אומר את זה מידיעה, שהוא הרגיש שהוא פגע בהמון אנשים, הוא מצר על זה וזו האמת שלו. מה שהוא עשה אחרי הפנדל, זה ניסיון לכפר על זה".

האזינו לפודקאסט