כשהיא מוליכה על מכבי תל אביב בנקודה אחת ומחזיקה בפסגת ליגת העל, הפועל באר שבע יודעת שהערב (שני, 20:30, ישיר ב-5SPORT), היא יכולה לקחת צעד עצום אל עבר תואר האליפות.
לקראת המשחק ישנה לרן קוז'וך התלבטות מרכזית בין אמיר גנאח לבין יורי מדיירוש כאשר אחד מהם יפתח. לאורך האימון המסכם המאמן החליף בין השניים ונראה שרק במהלך הבוקר הוא יחליט מי מהם יקבל את המקום ה-11 ומי ימתין על הספסל. במקביל, אליאל פרץ צפוי לחזור להרכב ולשחק בקישור ביחד עם קינגס קנגוואה ולוקאס ונטורה.
"אנחנו באים לנצח בטרנר", אמרו השחקנים, "יושב בראש שלא ניצחנו עדיין העונה את מכבי ת"א. נהייה מרוצים מאליפות גם אם לא ננצח אבל בטרנר אנחנו רוצים לנצח בכל מקרה".
מי שלא יתלבש, משחק שלישי ברציפות, הוא רועי גורדנה שלמעשה מקצועית סיים את דרכו ואמור לעבור בשנה הבאה לפועל ת"א.
ההרכב המשוער: ניב אליאסי; גיא מזרחי, מיגל ויטור, קרלוס פונק, הלדר לופז; לוקאס ונטורה, קינגס קנגוואה, אליאל פרץ; דן ביטון, יורי מדיירוש (אמיר גנאח), אלון תורג'מן