הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

במכבי חיפה מרוצים מחזרת הארגונים ליציע

סמי עופר צפוי להיות מלא נגד באר שבע, לראשונה מאז המשחק נגד מכבי ת"א

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   07.04.25 - 09:17
Getting your Trinity Audio player ready...
חמישה משחקים שיחקה מכבי חיפה באצטדיון סמי עופר מאז אירועי המשחק נגד מכבי ת"א, בהם השיגה ניצחון אחד בלבד ושש נקודות מתוך 15 אפשריות - 40 אחוזי הצלחה בלבד. מדובר בנתון הנמוך ביותר מאז הגיע ברק בכר למועדון.

בקבוצה מקווים כי עם חזרת ארגוני האוהדים ליציעים, הנתון הסטטיסטי יתאזן וסמי עופר יחזור להיות מבצר עבור מכבי חיפה. הירוקים שיחקו לא מעט משחקים מחוץ לסמי עופר במסגרת הסיבוב הראשון בשל המלחמה והם בנו על חזרה לאצטדיון שלהם, אך בפועל התוצאות לא הגיעו.

ברק בכר והצוות שלו בונים על אפקט הקהל עם פתיחת המשחק הערב נגד באר שבע, ניסיון להשיג עם ההתלהבות שער מהיר, כמו בימים היותר טובים של מכבי חיפה. גם השחקנים מרוצים מחזרת ארגוני האוהדים ליציעים. שחקן בקבוצה אמר: "היריבות חוששות ומרגישות באי נוחות כשהן מגיעות לסמי עופר וזה הרבה בגלל האווירה, לכן יש לכך חשיבות. הדחיפה חשובה תמיד, אבל בעיקר ברגעים פחות טובים".

לפני המשחק תערוך מכבי חיפה טקס מרגש לכבוד שורדת השבי דורון שטיינברכר אוהדת הקבוצה שלראשונה תגיע לסמי עופר מאז נחטפה ב-7.10. אביה רוני הקפיד להגיע לכל משחקי הקבוצה גם בעת שהותה בשבי וזכה לתמיכה מהמועדון ומאוהדיו.