הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"מצפה שהקהל יתמוך במשחקים שנשארו לנו"

לאזטיץ' ומכבי ת"א מתכוננים לחיפה: "יריבה גדולה שלנו, גם במצבה הנוכחי"

תומר לוי
תומר לוי   13.04.25 - 09:19
Getting your Trinity Audio player ready...
מכבי תל אביב כבר הייתה רחוקה חמש נקודות מהפועל באר שבע, אלא שבמשחקים האחרונים היא הרימה את הראש. תודות לתקופה יוצאת מן הכלל שכללה גם ניצחון באצטדיון טרנר, הצהובים יגיעו למשחק מחר (שני, 20:30, ישיר ב-5SPORT) מול מכבי חיפה, כשהם במקום הראשון ועם תקווה לפתוח פער מהיריבה האדומה, שתשחק מול בית"ר ירושלים.

"מכבי חיפה היא אחת היריבות הגדולות שלנו בשנים האחרונות וזה לא השתנה גם בהתחשב במצב שלנו ושלה", טען ז'ארקו לאזטיץ' לקראת המשחק. "אני תמיד מצפה לפגוש את היריבה הקשוחה ביותר וככה אנחנו מצפים שמכבי חיפה תיראה. יש לנו מטרה, אנחנו יודעים איך לשחק נגדה וננסה לעשות את זה".

"תמיד במשחקים כאלה צריך משהו מיוחד משחקן מסוים. בטדי זה היה גבי קניקובסקי, בגמר גביע הטוטו בנתניה זה היה דור פרץ, במשחק הקודם הייתה רק מחצית אחת. בסוג המשחקים האלה צריך לעשות דברים פשוט ונכון, להתרכז באיך לבצע את הדברים טוב", הוסיף המאמן.

"אנחנו בתקופה טובה, אפשר לראות את זה מאיך ששיחקנו במשחקים האחרונים והתוצאות שהשגנו, אבל אני תמיד מנסה להתרכז במשחק הקרוב ואיך אנחנו משנים", המשיך לאזטיץ' וטען: "לכל שחקן יש הזדמנות להוכיח את עצמו ואנחנו צריכים לבחור את הקבוצה הטובה ביותר לרגעים האלה בשביל להשיג את מה שאנחנו רוצים מול יריבה מסוימת יש לנו אפשרויות טובות ונחליט על ההרכב לקראת המשחק".

בנוסף, לאזטיץ' שלח מסר לקהל: "אנחנו אוהבים לשחק בבלומפילד, במשחק הקודם הייתה אווירה מדהימה תודות לאוהדים שלנו ואני חושב שכולנו מצפים לאווירה טובה גם הפעם. אני מבקש מהאוהדים לתת תמיכה במשחקים האחרונים שנשארו לעונה, לדרבן את השחקנים, זה מגיע להם, ננסה לתת להם ערבים גדולים. זה מאוד חשוב להיות שם בשביל השחקנים ולהתרכז בכדורגל".

"כולם מדברים על המאני טיים, אבל ככה זה היה מההתחלה. אנחנו מתכוננים לכל משחק באותה הצורה, מהמשחק הראשון ועד עכשיו. זה עוזר לנו, זה מקל על הלחץ. אני מאמין שכל שחקן מתכונן לכל משחק אותו הדבר וככה אפשר להתרכז בכדורגל ובאיך לשחק כדי להשיג את התוצאה שאנחנו רוצים", חתם המאמן.
"נחמד להיות במקום הראשון, אבל זה עדיין לא נגמר. האליפות לא הוכרעה, אנחנו צריכים לשמור על המקום שלנו ולהילחם עד למשחק האחרון", התכונן איסוף סיסוקו. "אני מרוכז במשחק הבא, אני לא מסתכל רחוק מדי על האליפות".

"מכבי חיפה יריבה גדולה שלנו, שתינו קבוצות טובות מאוד בישראל. זה לא יהיה משחק קל, צריך להיות מוכנים להילחם ולנצח, כי זה משחק מאוד חשוב עבורנו כדי לשמור על המקום שלנו", הוסיף הקשר ודיבר על המשחק שפוצץ בסמי עופר: "שיחקנו מחצית אחת, אבל זה היה צמוד. זה לא היה אידאלי, אבל קרה מה שקרה, זה הכדורגל. אנחנו צריכים להיות מוכנים למשחק הזה".

"התמיכה של הקהל טובה לנו, יש אווירה טובה, זה נותן דחיפה לשחקנים. ננסה לתעל את זה כדי לתת את הטוב ביותר שלנו על הדשא ולנצח. בלומפילד אצטדיון מיוחד, הייתי שמח לשחק בו בכל שבוע, אבל זה לא קורה בכדורגל", אמר סיסוקו.