הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"הכל מתכנס לזה": טבריה נערכת לריינה

דריכות בקבוצה לקראת מחזורי ההכרעה, מיכאל אוחנה צפוי להמשיך בהרכב

רותם פלדברג
רותם פלדברג   26.04.25 - 13:23
Getting your Trinity Audio player ready...

שלושה משחקים נותרו לעירוני טבריה כדי להישאר בליגת העל. הערב (שבת, 20:30) היא תתמודד נגד בני ריינה על שלוש נקודות שיכולות להכריע את גורלה ועתידה בליגה הבכירה. הקבוצה מגיעה אחרי ניצחון שהשאיר את חלום ההישארות חי ובועט, ובמועדון עדיין שרויים בלחץ אדיר, לצד שאר קבוצות התחתית שנאבקות גם הן על מקומן בליגה.

נכון לעכשיו, טבריה עם 31 נקודות במקום החמישי בפלייאוף התחתון, יתרון של נקודה אחת בלבד ממ.ס אשדוד וממכבי פתח תקווה, שנמצאת מתחת לקו האדום. ״כולם מאוד רוצים לנצח. הניצחון במשחק האחרון נתן ביטחון, והשפיע על האווירה בקבוצה. מה נשאר לנו? שלושה משחקים וזהו, הכל מתכנס לזה״, אמרו במועדון. 

מיכאל אוחנה יפתח גם הערב בהרכב הקבוצה, זאת לאור משחק מצוין שלו במחזור האחרון, שסייע רבות לניצחון הקבוצה. הוא ישתף פעולה בקישור עם פיראס אבו עקל שחוזר להרכב מהרחקה בעקבות צהובים. הקבוצה צפויה לפתוח בקו של ארבעה שחקני הגנה עם בן והבה שחוזר גם הוא מהרחקה ישירות להרכב, דוד קלטינס שצפוי לפתוח גם הוא, לצידם של אונדז׳יי באצ׳ו ושי קונסטנטין.  

החלוץ פיטר מייקל שקרע את שריר הירך האחורי חזר לכשירות אחרי למעלה מחודש, וישוב לסגל הקבוצה. הקבוצה תחסר את עומר יצחקי ואלי בלילתי שנפצעו במשחק האחרון.

הרכב משוער: דניאל טננבאום, דוד קלטינס, אונדז׳יי באצ׳ו, בן והבה, שי קונסטנטין, מתנאל טדסה, מיכאל אוחנה, פיראס אבו עקל, והיב חביבאללה, ז׳ורדן בוטאקה, סטניסלב בילנקי.