הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

עכשיו באים? צפו: חדרה ניצחה 0:1 את ק"ש

היורדת ניצלה אדום מוקדם של בנגורה בדקה הרביעית, עיסאת הכריע לאחר קרן

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   26.04.25 - 22:23
Getting your Trinity Audio player ready...
עכשיו באים? אחרי שהפכה באופן רשמי ליורדת הראשונה מליגת העל בשבוע שעבר, הפועל חדרה רשמה הערב (שבת) ניצחון 0:1 על עירוני קרית שמונה באיצטדיון מרים שבנתניה. 

החבורה של נמרוד קוסטיקה, שהגיעה למשחק לאחר שהפסידה את שלושת המשחקים האחרונים שלה ואיבדה סיכוי להישאר, רוצה לסיים את העונה בטעם טוב והיום היא פגשה יריבה שאיבדה עניין גם כן, לאחר שהבטיחה הישארות למרות שלושה הפסדים רצופים. 

המשחק הערב תפס כיוון ברור כבר בדקות הפתיחה כאשר סקו באנגורה הורחק כבר בדקה הרביעית לאחר כניסה חריפה במנשה זלקה, שהוחלף באותו הרגע. התוכניות שהיו לק"ש השתבשו לגמרי וחדרה ניצלה את היתרון המספרי שלה כדי לייצר מצבים רבים ולבעוט יותר מ-30 פעמים (!) לשער של היריבה.

בסופו של דבר, השער היחיד במשחק הגיע דווקא ממצב נניח, אז שלומי אזולאי הרים כדור קרן לראשו של ליסב עיסאת, המושאל ממכבי חיפה, שנגח לרשת והעניק ניצחון נדיר לחדרה.