דני אבדיה העביר ארבע שנים יפות בוושינגטון ואף היה השחקן הוותיק ביותר של הקבוצה, אבל מתברר שזה לא מספיק על מנת לקבל את הכבוד המגיע לו. הוויזארדס לא הציגו הלילה (בין רביעי לחמישי) סרטון "וולקאם בק" לכבודו של הישראלי, שחזר לראשונה לבירה כשחקנה של פורטלנד ונפצע בשריר הארבע ראשי כבר בדקות הפתיחה.
"הכרוז יגיד 'ברוך שובך דני'. אנחנו מאוד אוהבים אותו פה, אבל אנחנו פחות נוהגים לעשות סרטונים כאלה, גם קייל קוזמה לא קיבל כלום. לבראדלי ביל עשינו בעונה שעברה", סיפר גורם בוושינגטון לערוץ הספורט.
לצד זה, אותו גורם מוושינגטון הבטיח: "כל הקהל יריע לדני, הוא היה מאוד מחויב ולא אמר שום דבר נגד המועדון. לא יהיו שריקות בוז נגדו".
ובכן, כך אכן היה - ובהצגת השחקנים של האורחת הכרוז הציג אחרון את אבדיה, שהתקבל בתשואות רבות ע"י הקהל המקומי.