ארסנל - פולהאם 1:2
התותחנים חזרו מפגרת הנבחרות עם כוחות מחודשים וגם עם בוקאיו סאקה ועם ניצחון שני רצוף צימקו את הפער מליברפול לתשע נקודות, לפחות באופן זמני. מיקל מרינו הבקיע את השער הראשון בדקה ה-37, כשקיבל כדור רוחב מאיתן נוונרי, בבעיטה שהוסטה ע"י חורחה קואנקה פנימה והקפיצה את הקהל הביתי.
סאקה המתין לתורו בסבלנות ובדקה ה-66 הוא סוף סוף עלה מהספסל וחזר לשחק אחרי 101 ימים מחוץ למגרשים. שבע דקות מאוחר יותר הוא גם מצא את הרשת עם נגיחה מוצלחת מול רשת חשופה מבישול בעקב של גבריאל מרטינלי. רודריגו מוניס צימק בדקה ה-94, אבל לא מנע את החגיגות של התותחנים.
בין לבין, ארסנל איבדה את גבריאל, שנפצע והוחלף בדקה ה-16 והיא תקווה שהוא לא ייעדר לתקופה ממושכת. כבר בשבת מחכה לה משחק ליגה נוסף, מול אברטון ובשלישי היא תפגוש את ריאל מדריד במשחק הראשון ברבע גמר ליגת האלופות.
(GETTY)