הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

בהפרש שבועיים: נקבעו מועדי חצי גמר הגביע

זעם בריינה: "נדע מי היריבה רק 6 ימים לפני המשחק". התאריכים והפרטים פה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   19.03.25 - 10:02
Getting your Trinity Audio player ready...
(ברני ארדוב)
(ברני ארדוב)

כשרבע הגמר בין בית"ר ירושלים ובני סכנין עוד צפוי להיות משוחק בקרוב, בהתאחדות לכדורגל פרסמו היום (רביעי) את מועדי חצאי גמר גביע המדינה, עם הפרש של קצת פחות משבועיים בין שני המשחקים.

תחילה, בני ריינה תפגוש את המנצחת בין בית"ר וסכנין ב-10 באפריל בשעה 20:00, כשאיצטדיון למשחק ייקבע לאחר השלמת המשחק של רבע הגמר. המשחק הזה יתרחש שבוע בלבד לאחר המפגש של סכנין ובית"ר.

בעקבות כך, בריינה זעמו על החלטת ההתאחדות לקיים את המשחק כשבוע בלבד לאחר המפגש של סכנין ובית"ר: "איך אנחנו אמורים להתכונן למשחק כשאנחנו לא יודעים מי היריבה עד שישה ימים לפני?", אמרו בקבוצה, "מה עם מלון, מכירה מוקדמת, הכנות לקהל, לסגור לו"ז ויציעים?".

בנוסף, מפגש חצי הגמר בין הפועל באר שבע והפועל תל אביב יתרחש 12 ימים לאחר מכן, ב-22 באפריל. הקבוצות ייפגשו בשעה 20:30 באיצטדיון טדי שבירושלים, כשבקרוב גם צפויה להיפתח מכירת הכרטיסים למשחק הזה.