(למצולמים אין קשר לידיעה)
תחושות קשות בסכנין אחרי ההפסד לקרית שמונה (1:0). היום (ראשון) כ-30 אוהדי בני סכנין הגיעו הבוקר למתחם האימונים וגרמו להפסקת האימון, הם שוחחו עם השחקנים והצוות, הביעו תסכולם על מצב הקבוצה ודרשו חיזוק. לאחר מכן האימון חודש
בסכנין מספרים כי בהתחלה פרצו לאימון המחליפים מספר אוהדים ופוצצו אותו ואחרי כמה דקות השחקנים המשיכו להתאמן. בהמשך השחקנים נכנסו לחדר ההלבשה ובאו בתלונות על המצב של הקבוצה והתוצאות האחרונות.
הלחץ משפיע על הקבוצה, אלכסנדר רמאלינגום לא היה בסגל כי הוא התעמת עם המאמן סלובודן דראפיץ', למרות שהוא מלך השערים של הקבוצה, שכבשה הכי פחות בליגה.
"מאוכזבים מכל הסיטואציה, בתחילת השנה שמו לעצמם מטרה להגיע לפלייאוף העליון, ועכשיו הרבה יותר קרובים לקו האדום מאשר לפלייאוף העליון". דאגה מההתקפה של הקבוצה, הכי חלשה בליגה - לא מצליחה לכבוש שערים. יש חשש להסתבך בתחתית עד סוף העונה.